Termeni si Condiții

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Acest acord descrie termenii și condițiile care reglementează serviciile disponibile și utilizarea acestui site.

 • Pentru a putea fi utilizator, trebuie să citiți și să acceptați necondiționat cu toți termenii și condițiile conținute în prezentul acord.

Condiții generale de utilizare

 • Serviciile ADPD pot fi folosite de către orice tip de utilizator care se înscrie în rândurile asociației, respectând statutul acesteia. 
 • Din interiorul platformei se pot comanda serviciile și produsele oferite de ADPD membrilor săi .
 • ADPD va prelua solicitările și sugestiile dumneavoastră, va analiza și va căuta soluția ideală pentru voi, urmând să vă răspundă în cel mai scurt timp prin email.
 Produse și Servicii
 •  Acestea sunt puse la dispoziția membrilor sub forma de abonamente anuale prin intermediul cărora se plătesc cotizațiile de membru sau diferite donații către Asociație. Acest produs are un preț unic căruia i se pot aplica vouchere de reducere pentru anumite categorii de membrii conform Statutului Asociației, Capitolul V, Aliniatul 19.1
 • Un alt produs ADPD este cardul de membru, un produs fizic , palpabil, care atestă calitatea de membrul în Asociație a cumpărătorului. Cardul se obține prin livrare la domiciliu, după ce solicitantul face dovada că a achiziționat un produs de tip abonament anual. 
 Modul de Plată
 • Plata produselor și serviciilor ADPD se face online(card bancar) utilizând serviciul NETOPIA ROMÂNIA sau prin transfer bancar direct în contul Asociației cu numărul de cont IBAN.

Comandarea, Livrarea și returnarea produselor

 •  Utilizatorul poate efectua Comanda pe site prin alegerea unui  produs ADPD urmând a finaliza comanda prin una din modalitățile de plată enumerate mai sus. Alegerea unui produs neînsoțită de Finalizare Comandă, nu atrage după sine înregistrarea acesteia. Prin Finalizare Comandă, cumpărătorul consimte că datele furnizate la achiziție sunt corecte și că poate fi contactat de  vânzător în cazul în care situația o impune. Atât vânzătorul cât și cumpărătorul pot anula comanda fără nici-o obligație ulterioară în urma unei notificări scrise în termen de 15 de zile calendaristice.
 • Livrarea produselor ADPD se va face:  prin curier (standard) sau prin Poșta Română.
 • Returnarea produselor ADPD se va face doar în cazul în care acestea sunt deteriorate (cardurile de membru) și se va face exclusiv pe cheltuiala Asociației.

Cereri pentru reduceri de preț

 • Acestea se pot solicita de la asociație de către persoanele care beneficiază conform statutului de aceste reduceri( copii, seniori, studenți sau persoane cu dizabilitîți), folosind formularul din secțiunea Contact, însoțit de acte doveditoare.
 • Solicitantul are obligația de a furniza date corecte și concrete. Dacă datele furnizate nu sunt complete, solicitantul nu poate primi oferta ADPD.
 • ADPD poate cere detalii suplimentare folosindu-se de datele oferite, număr de telefon sau adresă de email.

 Confidențialitatea datelor

 • Informațiile cu caracter personal pe care le utilizați pentru a beneficia de serviciile ADPD  și cele privind activitatea desfășurată de dvs. sunt confidențiale, protejate cu sisteme de securitate și nu vor fi utilizate decât pentru a asigura funcționalitatea, conform regulilor de utilizare prevăzute pe site.
 • Pentru detalii privind utilizarea datelor personale, vă rugăm accesați documentul Politica de confidențialitate . Aceste prevederi se întregesc cu dispozițiile legale în vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuală

 • Platforma www.adpd.ro este proprietatea Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo.
 • Ideile originale aspectul și modul de organizare ale acestei platforme sunt recunoscute și protejate internațional © și nu pot fi folosite de alte persoane sau instituții pentru a furniza servicii similare.
 • ADPD poate, fără o notificare în prealabil, să întrerupă sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului, fără a motiva această acțiune.

 Clauze finale

 • Prezentul acord este supus în întregime legilor românești și poate fi modificat fără acordul nimănui. Modificările vor fi notificate pe prima pagină a site-ului și vor fi aplicabile de la data aducerii la cunoștință publică, cu excepția modificărilor condițiilor financiare de utilizare a site-ului, care nu pot intra în vigoare decât pentru anul ulterior celui în care au fost făcute publice.
 • În orice situație în care dvs. aveți obiecțiuni sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul acord și a modificărilor care vor surveni, aveți obligația de a înceta de îndată utilizarea serviciilor noastre.
 • Pentru informații sau lămurirea oricăror neclarități ne puteți scrie la emailul prezentat la rubrica CONTACT.

Prin continuarea accesării platformei Utilizatorul acceptă în mod conștient că îndeplinește condițiile legale cerute pentru a utiliza serviciile oferite de ADPD, că a luat la cunoștință în totalitate prevederile prezentului acord și a înțeles pe deplin modul de funcționare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru.

***

Ultima actualizare: NICIODATĂ.

Putem actualiza această Politică din când în când și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Website-ului nostru. În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această Politică în mod substanțial. Vă rugăm să consultați periodic această Politică pentru orice modificări.că