Despre noi

Totul pentru Dinamo!

Noi suntem suporterii mai tineri, mai în vârstă sau copiii, care am auzit de la bunici de un Dinamo în fața căruia au tremurat Liverpool, Inter Milano sau Sampdoria! Pentru ca Dinamo să facă din nou istorie, o istorie pe care să o povestim nepoților noștri și mai mult decât atât, să le-o putem da în păstrare pentru continuitate, calea trebuie să fie una cu rezultate în fotbalul european actual, echipa să fie condusă de cei care o adoră. Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo este modul prin care noi, dinamoviștii de pretutindeni, ne unim să creăm un acord istoric și pentru prima dată de mulți ani încoace, Dinamo să fie un "Rex Canis". Avem datoria să ducem tradiția mai departe, motiv pentru care vă așteptăm să luați parte și să deveniți membri oficiali ai ADPD, pe toți suporterii dinamoviști, indiferent că veniți din peluză, din tribune sau din loje, din orice județ al țării, din Europa sau alt colț al lumii! Totul pentru Dinamo!

ADPD România

Cine suntem?

Suntem ceea ce iubim! Acesta e cel mai simplu mod în care putem formula un răspuns acestei întrebări. Suntem oameni, câini alb-roșii, forme distincte de material genetic, provenite din comunitățile de suporteri dinamoviști, spiralate însă în jurul unui nucleu comun: iubirea intensă și neîntreruptă pentru Dinamo București! Suntem suflete ce-și depun candidatura întru aducerea unui viitor mai bun pentru Dinamo București!

Ce vrem ?

Unicul scop al demersului nostru îl reprezintă regăsirea identității pierdute, cartea de vizită a gloriei închinate cândva echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, formarea unei comunități puternice și numeroase de dinamoviști, ale căror voci, unite la unison, să nu mai poată fi ignorate, devenind pulsul noii vieți a echipei Dinamo București!

Consiliu director ADPD

Cu ei în căutarea succesului

Echipa Consilului Director  al ADPD, va asigura conducerea executivă a proiectului.

Cornel Dinu

Răzvan Oprea

Robert Bălăceanu

Visul tău, visul lui Dinamo!

Membri cotizanți

Membrii cotizanți sunt persoanele fizice care aderă la statutul Asociației și exercită o activitate de natură să promoveze interesele Asociației. Membrii cotizanți sunt admiși, în urma completării unei cereri de adeziune, de către Consiliul Director.

Alăturat avem categoriile de membri ai Asociației.

Calitatea de membru cotizant devine activă în momentul plății cotizației anuale.

Pentru mai multe detalii vezi Capitolul V din Statutul Asociației.

copii

Copii, în vârstă de până la 12 ani, inclusiv

Tineri

Tineri, începând de la vârsta de 13 ani până la 18 ani

Persoane cu Dizabilități fizice

Persoanele cu dizabilități fizice, toate persoanele care pot face dovada cu acte doveditoare, pentru condiția lor.

Adulți

Adulți, după împlinirea vârstei de 18 ani

Seniori

Seniori, după împlinirea vârstei de 65 de ani

Este timpul să te implici!

Este timpul să devii membru, este timpul pentru ADPD.